• Agenda

      Day

    • DAY 1
    • One to one Sessions
    • Panel Discussions
    • Debate Sessions
    • Networking Activities
    • Welcoming Speech
    • Keynote Speakers

      DAY 1

    • Registration & welcome coffee

      08:30 - 09:00 | Welcoming Speech | 30 mins

    • Executive Panel I: Growth opportunities for pay TV in Colombia

      09:00 - 09:30 | Panel Discussion | 30 mins


      Henry Reyes - Presidente, HV Televisión
      Sergio Restrepo - CEO, Cable Mio - Tevecom
      Gabriel Ferrer - Gerente General, Codisert
      Fernando Graziano - Regional Sales Director North CALA, SeaChange
    • One on one session – Transforming Television

      09:30 - 09:50 | One to one Session | 20 mins


      Raul Aldrey - Vice President and Head of Pre-Sales for TV and Media, Ericsson
    • Executive Panel II: Third party OTT integration into Pay TV operators

      09:50 - 10:20 | Panel Discussion | 30 mins


      Sergio Valdes - Gerente de Regulación, DirecTV Colombia
      Gustavo Marra - Director de Ventas de Video, Eutelsat
      Luis Redondo - CEO, Globalplay
    • Coffee break & networking – Sponsored by Internexa

      10:20 - 10:50 | Networking Activity | 30 mins

    • Executive Panel III: Do OTTs help to promote or destroy national contents?

      10:50 - 11:20 | Panel Discussion | 30 mins


      Yenny Chaverra - Coordinadora de la plataforma, Retina Latina
      Rodrigo Holguin - Director, RTVC Play
      Catalina Porto Urdaneta - Gerente Ejecutiva de la Productora, Caracol Televisión
      Diana Figueroa - CEO Latam, Visionnaire
    • One on one session – The future of OTT: Media delivery in Latin America

      11:20 - 11:40 | One to one Session | 20 mins


      Jossi Fresco Benaim - Regional Director Latin America, Verizon Digital Media Services
    • Executive Panel IV: Pay TV & OTT in the telecommunications strategy

      11:40 - 12:10 | Panel Discussion | 30 mins


      David Blandon - Jefe Departamento de Proyectos, EMCALI
      Boris Piedra - Gerente General, ETAPA EP
      William Alexander Brito Mejía - Director Valor Agregado para la Región, Internexa
    • One on one session – Redefining Connectivity

      12:10 - 12:30 | One to one Session | 20 mins


      Marko Estacio - Business Development Manager - Cloud based video system solutions, ARRIS
    • Executive Panel V: The future of TV technologies

      12:30 - 13:00 | Panel Discussion | 30 mins

      Speakers: CTOs from Pay TV operators, TV Networks, OTT services, TV Tech


      Ivan Montenegro - Gerente de Administración de Red Central, ETB
      Camilo Moreno - Director de Ingenieria, Conexión Digital
      Jorge Rojas - CTO, Cablemas
      Nestor Hernandez - Regional Sales Manager, NAGRA
      Jesus Lopez - Video Engineering Manager, Cable & Wireless Communications
      Liliana Chacon - Desarrolladora de Estrategia,
    • Lunch & Networking – Sponsored by Vindicia

      13:00 - 14:00 | Networking Activity | 60 mins

    • Executive Panel VI: Best UI, personalization and recommendation strategies for the new Pay TV and multiscreen services

      14:00 - 14:30 | Panel Discussion | 30 mins


      Camilo Mesa García - Jefe de Planeación e Ingeniería de Video, Claro
      Bruno Magalhães - Director of Business Development – LATAM, Ateme
      Luis Munar - Director de Operaciones Tecnicas, Supercable
      Max Castro - Project Manager Latam, Crunchyroll
    • One on one session – Leveraging content for consumer acquisition & churn reduction

      14:30 - 14:50 | One to one Session | 20 mins


      Hector Rodriguez - VP - Latin America, Vubiquity
    • Executive Panel VII: New competition for pay TV

      14:50 - 15:20 | Panel Discussion | 30 mins


      Walter Paternina - CEO, Hiz Telecomunicaciones
      Antonio Bojanini - Director Ejecutivo, Dialnet
      Diego Trujillo - Director Ejecutivo, Telematics Network
      Galé Mallol - Presidenta, ASOTIC
    • DTH vs. cable: perspectives for the region

      15:20 - 15:40 | Keynote Speaker | 30 mins


      Eduardo Stigol - CEO, Inter / TuVes
    • Coffee break & networking

      15:40 - 15:55 | Networking Activity | 15 mins

    • Latin America & Colombia 2018-2023: Dataxis’ new forecasts

      15:55 - 16:10 | Keynote Speaker | 15 mins

    • Executive Panel VIII: Multiscreen strategies and new advertising for FTA TV

      16:10 - 16:40 | Panel Discussion | 30 mins


      María del Rosario Iregui - VP de Canales, RCN
      Josefina Pérez Dávila - Gerente de Visión Estratégica, Caracol Televisión
      Erick Vilaró - Jefe de Video, El Tiempo
      Javier Cornejo - OTT Business Development, Mediastream
    • Presentation of the ANTV: Piracy doesn’t pay off

      16:40 - 17:10 | One to one Session | 30 mins


      Angela Maria Mora Soto - Directora, ANTV
    • Premium content & OTT

      17:10 - 17:30 | Panel Discussion | 30 mins


      Javier Figueras - Corporate Vice-President Affiliate Sales , HBO Latin America
    • One on one session: Strategies for mobile video consumption

      17:30 - 17:50 | One to one Session | 20 mins


      Adriana Henao - Chief Marketing Officer, Avantel
    • Executive Panel IX: How OTT Pay TV will change TV

      17:45 - 18:30 | Panel Discussion | 30 mins


      Katiuska Veliz - Gerente Mercadeo TV y video, TELEFÓNICA
      David Londoño - Director Corporativo de Mercadeo, Claro
      Freddy Solano - VP Comercial Masivo, ETB
      Ernesto Carreño - Director Segmento Clásico, DirecTV
    • Closing cocktail & networking – Sponsored by Verizon Digital Media Services

      18:10 - 19:00 | Networking Activity | 60 mins